nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt
Escape-Room-Boeken
Escape rooms zijn heel populair. Inmiddels zijn er allerlei boeken verschenen waarmee je een ontsnappingservaring in huis kunt halen. De boeken staan vol met puzzels die je binnen een bepaalde tijd op moet lossen. Koop jouw Escape Room Boek online bij ons en ga alleen of met anderen op avontuur.


Weergave:
 

Koop Escape Game boeken online

Koop een Escape Game boek online en ontrafel de raadsels. Los de puzzels van elk avontuur op voordat de tijd om is. Speel de Escape Room alleen of werk samen en gebruik de puzzel capaciteiten van anderen. Goed teamwork kan je redding zijn!

Ontsnap uit de Escape Room in een uur

Voor de meeste Escape Rooms geldt dat je een uur de tijd hebt om de raadsels op te lossen. Maar je kunt het natuurlijk ook rustiger aan doen en jezelf of jouw team meer tijd gunnen.  Dat is een voordeel van ontsnappen uit een boek! Naast Escape Room boeken verkopen we online ook Escape Room spellen. Zie daarvoor onze Escape Room rubriek in de Pientere Puzzels & Spellen webshop.

Bestel je Escape Room online

Ga de uitdaging aan en los de verschillende puzzels uit één van onze Escape Room boeken op.
Koop jouw Escape Room boek eenvoudig via onze webshop en maak het jezelf gemakkelijk. Boven de 50 euro is in Nederland de verzending zelfs gratis. Wist je daarnaast dat onze winst niet in de kassalade verdwijnt, maar naar kinderen die in armoede leven gaat? Op die manier help je kinderen ontsnappen aan extreme armoede. Vragen? Neem contact op via +31 (0)40 - 24 27 460.


Laatst bekeken producten