nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Escape-legpuzzels
Ravensburger heeft een serie legpuzzels met als thema de escape room. Je maakt de legpuzzel en leest het verhaal. Probeer, door de legpuzzel goed te bekijken, alle raadsels op te lossen. Speel dit puzzelspel alleen of met een groepje puzzelaars. 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Koop online een Escape Puzzel van Ravensburger

Maak de legpuzzel van 368 en 759 stukjes. De afbeelding van de legpuzzel is niet helemaal gelijk aan de afbeelding op de doos. Dat is de eerste puzzel uitdaging. Bestudeer alle details op de mysterieuze afbeelding en los de raadsels op. 

Meer legpuzzels in de webshop

Zoek je een andere legpuzzel dan een Escape Puzzle? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons assortiment bevat, naast de Escape legpuzzels van Ravensburger, legpuzzels van verschillende andere merken zoals: de nostalgische engelse legpuzzels van Gibsons en House of Puzzles (HoP)  Bijzonder leuk zijn de legpuzzels van Marius van Dokkum en Escher. Legpuzzels met extra grote (XL) stukjes staan bij elkaar in een speciale rubriek.  

Bestel je lepuzzels online

Kies voor legpuzzels in onze shop en ga de uitdaging met jezelf aan. Koop je legpuzzel eenvoudig via onze webshop en maak het jezelf gemakkelijk. Wist je dat onze winst naar kinderen die in armoede leven gaat? Op die manier leg je je legpuzzel met nog meer plezier in elkaar. Nog vragen? Bel dan +31 (0)40 - 24 27 460.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten