nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt
Ga jij de uitdagingen van Erno Rubik aan? Hij begon met de Rubiks Cube in 1974 en nu kent iedereen deze draaipuzzel. De Hongaarse professor  bedacht 44 jaar geleden de kubus waarmee hij zijn studenten wilde helpen om beter 3D problemen op te lossen. Kun jij de kleurvlakken herstellen? Of draai en buig Rubiks Snake tot de gewenste vorm: maak van de slang een hond of een andere 3D figuur. Pientere Puzzels en Rubik, ze horen bij elkaar!


Weergave:
 

Een Rubiks puzzel kopen? Bij Pientere Puzzels natuurlijk!

Wist je dat de wereldkampioen Rubiks Cube de puzzel oplost in 6 seconden? Train jezelf en probeer de snelheid waarmee je de kleuren kubus oplost te vegroten. Wie weet wordt jij de nieuwe wereldkampioen Rubiks Cube!

Bestel snel een Rubiks Cube of Rubiks Snake

Pientere Puzzels verkoopt de Rubiks Cube online in de standaard 3 x 3 versie. Maar ook de Rubiks Cube 4x4 en Rubiks Cube 2x2 kun je hier kopen. Kijk ook eens naar Rubiks Snake een andere uitdaging van professor Rubik.
Ben je opzoek naar een andere brainteaser kijk dan in de rubriek Recent Toys voor nog meer leuke en uitdagende puzzels.

Bestel gemakkelijk online

Een Rubiks puzzel of andere uitdaging gevonden voor jezelf of als cadeau? Bestel deze dan eenvoudig online! Boven de 50 euro betaal je in Nederland geen verzendkosten. Met je aankoop help je een kind dat in extreme armoede leeft. De opbrengst van de webshop gebruikt Pientere Puzzels & Spellen voor het  sponsoren van kinderen. Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede door nu een aankoop te doen! Heb je nog vragen? Laat het ons weten en bel +31 (0)40 - 24 27 460


Laatst bekeken producten