nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt
SmartGames

Laat je kind leren door de logische denkspellen van SmartGame te spelen! De spellen hebben starter, junior, expert én master opdrachten. Welk niveau kan jouw kind aan? SmartGame wordt veel gebruikt in plusklassen en is geschikt om executieve functies mee te trainen. Bestel je SmartGame voor thuis of onderweg online bij Pientere Puzzels & Spellen en leer erop los!Weergave:
 

Logische leren denken met SmartGame

Je kind spelenderwijs laten leren: het kan met de spellen van SmartGame. Het spel dat voor verschillende leeftijden een gepaste versie heeft, leert je zoon of dochter op een logische manier opdrachten op te lossen. Van 2 tot en met 8+ jaar vind je verschillende versies van SmartGame waardoor het brein van je zoon of dochter overuren maakt, op een leuke en speelse manier. Oefen de vaardigheden en weet aan de hand van tips en aanwijzingen het antwoord te vinden.

Onderweg aan je inzicht werken met Smart Games travel

Je kind logisch leren denken, dat doe je het best met SmartGame van Pientere Puzzels & Spellen. Wil je dat overal kunnen doen? Dan kies je voor Smart Games travel. Op de camping, in de auto of op het strand. Laat je kind zijn of haar ruimtelijk inzicht verbeteren en kies voor een spel met hoge educatieve waarde. Stimuleer creativiteit, fantasie en fijne motoriek en leer waar dan ook met Smart Games travel. Bekijk ook eens ons overige educatieve spellen of uitdagende bouwpakketten en verbeter de kennis van je kind!

Bestel je SmartGame online of kom je bestelling afhalen

Speel SmartGame thuis of schaf Smart Games travel voor onderweg aan. Waar je kind ook is, leer hem of haar vooruit gaan. Bestel daarom eenvoudig online een van onze spellen of kom je bestelling afhalen. Bestel je voor meer dan 50 euro in Nederland? Dan is de verzending zelfs gratis. Heb je nog vragen voor ons? Laat het ons weten en bel ons via +31 (0)40 - 24 27 460. Dan geeft een van onze medewerkers je graag antwoord op je vragen.


Laatst bekeken producten