nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Passie voor kinderen in armoede


Begin mei 2010 heb ik (Ale Sytsma) een reis gemaakt naar de Filipijnen en met eigen ogen kunnen zien dat de financiële ondersteuning van kinderen door “sponsor ouders” heel veel effect heeft. Een kind kan er door leven in plaats van overleven. Na deze indrukwekkende reis hebben mijn vrouw en ik besloten om met de inkomsten van Pientere Puzzels & Spellen kinderen te gaan helpen.
Wij doen dit via de christelijke kindsponsororganisatie Compassion.

Foto’s van deze kinderen, die we kunnen sponsoren dankzij onze klanten, staan op de blog PientereSpellen.nl/Sponsor-Kids.

 


Over Ale & Willemien


Ale en Willemien Sytsma Pientere Puzzels & Spellen is begonnen als hobby. Ale Sytsma maakte houten “kraal-ring-touw” puzzels en daar was belangstelling voor bij familie en vrienden. Hij kwam daardoor op het idee om de puzzels te gaan verkopen via internet. In 2004 besloten Ale en Willemien officieel als onderneming verder te gaan onder de naam Pientere Puzzels & Spellen.

Ale: ‘Als liefhebber van puzzels en spellen ben ik altijd op zoek naar mooie en exclusieve breinbrekers; daar proberen we ons mee te onderscheiden! In de loop van de jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd met mensen die onze missie een warm hart toe dragen en ons op allerlei manieren helpen met de promotie van Pientere Puzzels & Spellen.‘

Willemien: ‘Elke keer vind ik het weer leuk als er een bestelling binnenkomt. Welke producten worden er besteld? Structuur aanbrengen in ons voorraadbeheer, verkoopstatistieken bijhouden, de administratie zorgvuldig doen en voorraadbeheer zijn zaken die me op het lijf geschreven zijn. Ik hou ervan om legpuzzels te maken en vind het leuk dat we die inmiddels ook verkopen. Maar het allerleukste vind ik dat we inmiddels 36 kinderen kunnen sponsoren, voor hen zet ik me in!’