nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  •  Geen winstdoelstelling maar armoede bestrijding
  • Puzzels voor verschillende leeftijden
  •  Gratis verzending vanaf € 50

3D houten puzzel

Alles valt op zijn plaats met een 3D houten puzzel van Pientere Puzzels & Spellen. Zet alles op het spel en houd jezelf urenlang bezig met een van onze puzzels. Ontdek de oplossing, ontrafel het mysterie en laat het kwartje vallen. Met een 3D houten puzzel weet je zeker dat je jezelf op een creatieve en intelligente manier bezighoudt.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

3D Bamboo puzzle - Pyramid
€ 4,95 Per stuk
3D Square Cube
€ 9,95 Per stuk

Hoe snel vind jij de oplossing van de 3D houten puzzel?

Los een breinbrekende constructiepuzzel op, vind het antwoord met een Constantin vergrendelbox die geopend moet worden of los de zelfbedachte en -gemaakte Pientere Puzzels op. Verplaats, schuif, draai en trek aan de materialen en ontdek het antwoord. Test hoe technisch jij bent en hoe het met je ruimtelijk inzicht gesteld is. Hoe snel weet jij de 3D houten puzzel van Jean Claude Constantin op te lossen?

Schaf een 3D houten puzzel aan en help kinderen in armoede

Wanneer je een 3D houten puzzel bij ons koopt, is dat een winst voor arme kinderen. Met het geld dat we verdienen, helpt Pientere Puzzels & Spellen kinderen die leven in armoede. Los jij de 3D houten puzzel op? Dan proberen wij dat met de armoede. Bestel je voor meer dan 50 euro in Nederland? Dan is de verzending zelfs gratis. Heb je nog vragen over de verschillende spellen of wil je meer informatie? Test je brein en bel +31 (0)40 - 24 27 460.

Bekijk ook:

houten bouwpakket | legpuzzels volwassenen kopen | puzzel online bestellen