nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt
Japanse-Puzzelkistjes
Een Japanse puzzelbox kun je openen door verborgen panelen te verschuiven. Deze panelen zijn kunstig verborgen in het handgemaakte koyosegi mozaïek patroon. De complexiteit van een Japanse puzzeldoos hangt af van het aantal stappen dat nodig is om hem open te maken. Soms moet je tijdens het oplossen één of meerdere panelen weer (deels) terug schuiven.

Een Japanse puzzelbox is een bijzonder cadeau. Onze klanten gebruiken ze bijvoorbeeld om geld in te doen dat ze cadeau willen geven of bij een speciale gelegenheid. Verschillende klanten hebben er een ring in gedaan die ze aan hun partner wilden geven! Maar de Japanse puzzelbox is ook leuk om mee te puzzelen en is een lust voor het oog.

De eerste Japanse puzzelboxen zijn meer dan 100 jaar geleden ontworpen in de late Edo-periode door Jinbei Ishikawa (1790-1850). Ishikawa woonde in Hatajuku in de Kakone-cho in de regio Hakone-Odawara in Japan. De bergen van Hakone staan bekend om hun rijkdom en grote verscheidenheid aan bomen. Door deze overvloed aan hoogwaardig hout in de regio en de expertise van drie generaties meester-ambachtslieden is een kunstvorm ontstaan, die geroemd wordt vanwege zijn detail en vindingrijkheid.


Weergave:

Een Japanse puzzeldoos iets voor jou? 

Weet jij een mooi en bijzonder product te waarderen en hou je van puzzelen? Dan is een Japanse puzzelbox uitermate geschikt voor jou! Vind je het leuk om iets moois cadeau te geven aan een goede vriend of vriendin? Dan is een Japanse puzzeldoos een mooi cadeauartikel.

Andere bijzondere puzzels

Neem een kijkje in de rubrieken Siebensteinspiele en Constantin voor meer bijzondere puzzels voor volwassenen. De puzzels van Siebensteinspiele worden ontworpen door Jürgen Reiche de Constantin puzzels door Jean Claude Constantin. Beide getalenteerde ontwerpers zijn Duitsers en wonen in Duitsland. De meeste puzzels kopen we direct bij hen in.

Koop de puzzels online

Koop je een Japanse puzzelbox of een ander product online in onze webshop, dan steun je daarmee onze kindponsor missie. Lees er meer over op de Compassion pagina. Hartelijk dank voor je steun! 
Nog vragen? Bel ons gerust op +31 (0)40 - 24 27 460 of stuur een berichtje via het contactformulier.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten