nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  •  Geen winstdoelstelling maar armoede bestrijding
  • Puzzels voor verschillende leeftijden
  •  Gratis verzending vanaf € 50

Puzzel online bestellen

Maak het jezelf gemakkelijk en kom je puzzel online bij Pientere Puzzels & Spellen bestellen. Voor zowel kinderen als volwassen vind je in de webshop precies de puzzels met het aantal stukken waar je naar op zoek bent. Zelfs voor ouderen vind je in ons assortiment uitermate geschikte puzzels. Doordat de stukjes nét wat groter zijn, zijn ze makkelijk vast te pakken, de vinden en te onderscheiden van elkaar. Iedereen vindt bij ons precies de puzzel die hij of zij zoekt.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Het gemak van een puzzel online bestellen

Geen tijd of zin om naar de winkel te gaan om puzzel te kopen? Dat is geen probleem! Kom je puzzel online bestellen en laat de 500, 1000 of zelfs 3000 stukken eenvoudig bij je thuisbezorgen. Voor iedere leeftijd vind je bij ons de juiste puzzel. Ontdek de puzzelmysteries van kunstenaar M.C. Escher of kies voor legpuzzels met grote stukken waardoor het puzzelen voor ouderen net wat makkelijk wordt.

Dit is het voordeel als je je puzzel online komt bestellen

Ga naar onze website en kom vandaag nog je puzzel naar keuze online bestellen. Koop je voor meer dan 50 euro in Nederland aan materiaal? Dan betaalt Pientere Puzzels & Spellen de verzendkosten. Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je puzzel in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Vind je het online bestellen van een puzzel gemakkelijk, maar wil je toch graag iemand spreken? Bel dan +31 (0)40 - 24 27 460.

Bekijk ook:

puzzel spelletjes voor volwassenen | 3d houten puzzel | houten bouwpakket