nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  •  Geen winstdoelstelling maar armoede bestrijding
  • Puzzels voor verschillende leeftijden
  •  Gratis verzending vanaf € 50

Puzzel spelletjes voor volwassenen

Puzzel spelletjes voor volwassenen zijn er in verschillen vormen en niveaus. Wil je wat te kiezen hebben en ben je op zoek naar een spannende uitdaging? Bekijk dan het aanbod van Pientere Puzzels & Spellen en speel samen of alleen je favoriete spel. Puzzel, speel en geniet!

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

3D Square Cube
€ 9,95 Per stuk
Uitverkocht
Afrikaanse kraal en ring puzzel
Afrikaanse kraal en ring puzzel
€ 4,95 Per stuk

Uitdagende puzzel spelletjes voor volwassenen

Prikkel je brein en kies voor een van onze puzzel spelletjes voor volwassenen. Zet gedetailleerde bouwpakketten van hout in elkaar en test je oog voor detail. Liever houten puzzels waar je je hersenen bij moet kraken? Schuif, duw en trek en vind de weg naar het antwoord. Weet jij de oplossing te vinden? Dankzij de verschillende niveaus in ons assortiment, speel jij altijd het spel dat prefect bij jou aansluit.

Bestel online je puzzel spelletjes of kom langs in de winkel

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je puzzel spelletjes voor volwassenen via onze webshop. Daag jezelf uit! Bestel je voor 14.00 uur? Dan heb je het in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Koop voor meer dan 50 euro aan spelletjes of puzzels en betaal geen verzendkosten! Nog vragen over ons assortiment? Bel dan +31 (0)40 - 24 27 460 en krijg meer informatie over de puzzel spelletjes voor volwassen waar je naar op zoek bent.

Bekijk ook:

3d houten puzzel | houten bouwpakket | legpuzzels volwassenen kopen