nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt
Metalen-Puzzels
Kom een metalen puzzel kopen bij Pientere Puzzels & Spellen en kies voor spannende puzzels waar flink wat doorzettingsvermogen en inzicht voor nodig is. Vind jij het fantastisch om een raadsel op te lossen? Kom een metalen puzzel kopen en kies voor hersenkrakende puzzels als je op zoek bent naar meer uitdaging.


Weergave:
  6 / 6  Bezig met laden...
Racing Wire 26
€ 4,95 Per stuk
Racing Wire 27
€ 4,95 Per stuk
  1 2 3 4 5  6   

Metalen puzzel kopen? Bij ons vind je de meest uitdagende puzzels!

Ga puzzelen op een heel ander niveau en test jezelf. Kom een metalen puzzel bij ons kopen en kies uit een van de puzzels die jij wilt oplossen. Haal alles uit jezelf met onze Huzzle Cast Puzzles, of een metalen puzzel van Professor Puzzle. Schuif, duw, trek en draai net zolang totdat je de metalen puzzel opgelost hebt. Jij wilt toch ook dat euforisch gevoel hebben als het kwartje gevallen is? Als je een van onze metalen puzzels komt kopen, weet je zeker dat dat vroeg of laat zal gebeuren.

Haal de uitdaging bij je in huis

Ben je tijdens een spel of puzzel zoveel mogelijk op zoek naar spanning? Haal dan een echte uitdaging in huis en kies voor een van onze puzzels escape room spellen. Net zo spannend als op locatie, maar dan gewoon bij je thuis. Win de race tegen de klok en ga net zoals met de metalen puzzels voor een positief resultaat. Kies er daarom voor om je metalen puzzel, escape room spel of een andere breinbreker eenvoudig online te kopen. Lukt het jou om de puzzel op te lossen?

Het gemak van online bestellen

Heb je een metalen puzzel gevonden die je wilt kopen of zijn er puzzels die je cadeau wilt geven? Bestel deze dan eenvoudig online! Wist je dat onze winst niet in onze kassa verdwijnt, maar dat wij daar kinderen in armoede mee helpen? Zo bied ook jij een helpende hand én ga je de uitdaging aan. Heb je nog vragen? Laat het ons weten en bel +31 (0)40 - 24 27 460.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten