nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Kom een houten puzzel kopen bij Pientere Puzzels & Spellen en kies voor spannende puzzels waar flink wat doorzettingsvermogen en inzicht voor nodig is. Vind jij het fantastisch om een raadsel op te lossen? Dan zijn onze kubussen, boxen en uitdagende legpuzzels zeker iets voor jou! Kom een houten puzzel kopen en kies voor hersenkrakende puzzels als je op zoek bent naar meer uitdaging.Weergave:
  7 / 9  Bezig met laden...
Uitverkocht
Secret Escape Box: Jailbreak 4.0
Secret Escape Box: Jailbreak 4.0
€ 29,99 Per stuk
Secret Escape Box: Lucky Box
€ 19,99 Per stuk
Secret Escape Box: Safe Box
€ 19,99 Per stuk
Secret Escape Box: Sphinx Box
€ 19,99 Per stuk
Siebenstein Watch
€ 39,95 Per stuk
Sirius mini
€ 6,95 Per stuk
Snake Cube
€ 4,95 Per stuk
Snake Cube XL
€ 9,95 Per stuk
Snake in Box
€ 9,95 Per stuk
Space Box
€ 44,99 Per stuk
Star Path
€ 24,95 Per stuk
Star Puzzle Box
€ 12,95 Per stuk
Ster
€ 8,95 Per stuk
Stonehenge
€ 9,95 Per stuk
Stonehenge mini
€ 6,95 Per stuk
Superkreuz
€ 54,95 Per stuk
Swan
€ 14,95 Per stuk
Switch - Dark
€ 27,95 Per stuk
  4 5 6  7  8 9  

Houten puzzel kopen? Bij ons vind je de meest uitdagende puzzels

Ga puzzelen op een heel ander niveau en test jezelf. Kom een houten puzzel bij ons kopen en kies uit een van de puzzels die jij wilt oplossen. Haal alles uit jezelf met onze breinbrekers, en Siebensteinspiele. Schuif, duw, trek en draai net zolang totdat je de houten puzzel opgelost hebt. Jij wilt toch ook dat euforisch gevoel hebben als het kwartje gevallen is? Als je een van onze houten puzzels komt kopen, weet je zeker dat dat vroeg of laat zal gebeuren.

Haal de uitdaging bij je in huis

Ben je tijdens een spel of puzzel zoveel mogelijk op zoek naar spanning? Haal dan een echte uitdaging in huis en kies voor een van onze escape room spellen. Net zo spannend als op locatie, maar dan gewoon bij je thuis. Win de race tegen de klok en ga net zoals met de houten puzzels voor een positief resultaat. Kies er daarom voor om je houten puzzel, escape room spel of ander bordspel eenvoudig online te kopen. Lukt het jou om het spel op te lossen?

Het gemak van online bestellen

Heb je een houten puzzel gevonden die je wilt kopen of zijn er puzzels die je cadeau wilt geven? Bestel deze dan eenvoudig online! Wist je dat onze winst niet in onze kassa verdwijnt, maar dat wij daar kinderen in armoede mee helpen? Zo bied ook jij een helpende hand én ga je de uitdaging aan. Heb je nog vragen? Laat het ons weten en bel +31 (0)40 - 24 27 460.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten